Door de hele Maashorst zijn vakmannen en vakvrouwen bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten.  Vakmensen met oog voor het milieu, gezondheid en smaak. De producten uit de streek zijn nu weergegeven op een kaart, om bezoekers een route te laten maken langs deze plekken. Naast natuur en cultuur opsnuiven nu dus ook genieten van de smaken uit het gebied.

De kaart met de route, en per vakman een kort verhaal over zijn passie voor het produceren van streekproducten, liggen bij de VVV, infopunten, bij de deelnemende vakmensen en enkele recreatiebedrijven.

Campagne Oerlekker Maashorst
De route maakt onderdeel uit van de campagne Oerlekker Maashorst. Aanleiding voor de campagne is het feit dat de Provincie Noord-Brabant in 2018 Europese regio van de Gastronomie is.
Bezoek de website met alle informatie over Oerlekker Maahorst en de route.