MAASHORST – Met leuke winacties, indrukwekkende demonstraties, een superhandige gadget voor de deelnemers en je fietst ook deze keer weer dwars door een koeienstal.

Reserveer nu:
De pop-up lunch wordt én op een bijzondere locatie in de Maashorst geserveerd én de Maashorst betrokken lunch is heel erg lekker van Lekker van Jeroen. Jij kan er bij zijn en genieten van onder andere een frisse cocktail van zacht gekookte kip en verse pasta, een goed gevulde kroket met broodje en een kop heerlijke tomatensoep met lekkere groenten, met een kopje koffie of thee. Reserveer snel! … klik hier voor tickets.

Vanaf 24 augustus: Een startbewijs kost € 5,- en is aan de kassa te verkrijgen; op een van de vier locaties; Charme Camping Hartje Groen, Schaijk • Boerderijterras Het Venster, Vinkel • Natuurcentrum De Maashorst, Nistelrode-Uden • Ecopoll, Geffen. Doe jij mee met Maashorst Op díe Fiets op zondag 26 augustus?

Stempelkaart  voor een E-bike
Nieuw is de stempelkaart waarmee je een E-bike kunt winnen. Deze stempelkaart staat op je startkaart die je krijgt bij de kassa bij aanvang van de tocht. Onderweg worden deze afgestempeld en de volle kaart, voorzien van alle stempels, kan ingeleverd worden bij terugkomst op de startlocaties. Na afloop wordt de winnaar zo snel mogelijk bekend gemaakt, op de website en via social media.

Online reserveren
Kies een van de startlocatie: Charme Camping Hartje Groen, Schaijk • Boerderijterras Het Venster, Vinkel • Natuurcentrum De Maashorst, Nistelrode-Uden • Ecopoll, Geffen. De volledig fietstocht van 45 kilometer gaat traditioneel door het Maashorstgebied. Onderweg kun je genieten van de mooie natuur in het Maashorstgebied en de dieren die er leven. Aan de route zetten Maashorst Betrokken Ondernemers de deuren van hun bedrijf open en zorgen voor een afwisselend programma voor de fietsers die even willen pauzeren. Enkele highlights: 45 kilometer genieten • 4 startlocaties, dus er is een altijd eentje ichtbij • 14 deelnemende Maashorst Betrokken Ondernemers • Win díe E-bike • Meer informatie: www.maashorst-events.nl.