MAASHORST – Fietsen in het grootste aaneengesloten natuurgebied: het OERgebied in Brabant. Proef streekproducten, beluister Maashorstverhalen en rust uit bij sfeervolle locaties. Weer een verrassende route op paden waar je niet altijd komt. Dat is Maashorst Op Dié Fiets en daar wil jij toch zeker bij zijn? Zet het alvast in je agenda; zondag 26 augustus!

Net als voorgaande jaren staat deze tocht volledig in het teken van Proeven, Bewegen en Beleven. De fietstocht van 45 km gaat deze keer voornamelijk door en langs de Maashorstgemeenten; Oss Bernheze, Landerd en Bernheze.

Startlocaties
Je kunt starten bij vier verschillende locaties verspreid over de Maashorst. Op deze manier is er altijd wel een startlocatie bij jou in de buurt!
Binnenkort meer over de startlocaties, voorinschrijving en het pop-up restaurant.