MAASHORST – Zorg voor extra tijd, want er is veel te zien, te doen en te proeven tijdens het Walking Event De Maashorst op zondag 25 maart! Een wandeling over bijzondere paden voor de wandelliefhebbers, met onderweg en op het eindpunt Maashorst Betrokken Ondernemers, die met hun bedrijf dienen als sfeervolle rustlocaties. Vertrek en finish is bij Charme Camping Hartje Groen.

De wandeltocht start vanaf Charme Camping Hartje Groen, liggend in de kern van OERgebied de Maashorst, aan de Udensedreef in Schaijk. Onderweg is het genieten van de eerste tekenen van de lente. De rustpunten worden verzorgd door leden van Maashorst Betrokken Ondernemers, die aan de route hun bedrijf hebben en die ook op het eindpunt zorgen voor beleving van het Maashorstgebied.

Starten kan vanaf 8.00 tot 14.00 uur. Tot hoe laat je kan starten ligt aan de afstand die je loopt. De afstanden waaruit je kan kiezen zijn 30, 20, 15, 10 en 5 kilometer. Inschrijven kan via www.maashorst-events.nl waar de voorinschrijving al geopend is en waar ook meer informatie te vinden is over de stichting die dit evenement organiseert.

Wat is er zoal te doen?
Naast de heerlijke wandeltocht met veel vertier voor jong en oud is er onder andere schminken voor kinderen en een bonte parade van 12.00 tot 15.00 uur, muziek van dweilorkest ‘Potdomme’ en Helma van de Rakt vertelt verhalen uit het boek ‘De Zeven van de Maashorst’. Ellen van Beweeg en Leef laat je kennis maken met shiatsu massage. Toon laat walnootkoekjes proeven van zijn bedrijf Tokonoot. Dinie van Uitstapjesspecialist deelt zelfgemaakte limonade uit en er worden hamburgers van lamsvlees verkocht.
Speciale gasten zijn Osje, Docus de Das en Brody Jones en Boer Jans vertelt over zijn kudde en demonstreert met zijn bordercollies. De leden van Maashorst Betrokken Ondernemers hebben een prijzenpakket te beschikking gesteld, voor de deelnemers.

Kom de benen strekken op zondag 25 maart en beleef de Maashorst!

Maashorst Events heeft ondersteuning van Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk, welke is aangesloten bij de KWBN.

Start: Charme Camping Hartje Groen, Udensedreef 14 in Schaijk.