Leesclub Hartje Groen gaat van start

SCHAIJK – In de Boshut van Hartje Groen gaat op 9 april aanstaande een nieuwe leesclub van start. In samenwerking met The Readshop wordt op elke tweede maandag van de maand een nieuw literair boek besproken. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee en een zoete verrassing. Vast onderdeel is aansluitend een wandeling door de schitterende natuur van de Maashorst. De ochtend kan optioneel afgesloten worden met een lekkere lunch. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.

“Met deze nieuwe leesclub willen we het plezier van het lezen, het delen van leeservaringen en het bespreken daarvan én lekker samen wandelen in de Maashorst combineren” legt Marloes Albers van de Boshut uit. Anja Maathuis van The Readshop in Schaijk beaamt dit en verleent dan ook graag haar medewerking aan dit initiatief. “De rust, verdieping en verrijking die lezen je geeft vind je ook in een mooie wandeling door de Maashorst. Een uitgekiende combinatie.” Jos Cornelissen uit Schaijk is gevraagd om de eerste bijeenkomst van de leesclub te leiden om zo samen tot afspraken te komen over inhoud, bespreekvorm en genre. Dan wordt ook met de leden van deze nieuwe  leesclub besproken of een vaste inhoudelijke gespreksleider gewenst is, men kan zich hier vervolgens eventueel ook voor aanmelden.

Vrijblijvend aanmelden

Op maandag 9 april om 10 uur is de eerste bijeenkomst van Leesclub Hartje Groen gepland. Deze zal in het teken staan van vrijblijvend kennismaken onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Als u besluit aan te sluiten dan vragen we per keer €5,- inclusief een kopje koffie of thee en een zoete verrassing. Ook is het wekelijks mogelijk om na de boekbespreking en wandeling aan te sluiten bij de lunch. Dit kost €9,50 extra. U kunt per keer bepalen of u hier aan deelneemt. Het nieuw te bespreken boek is maandelijks te verkrijgen bij The Read Shop. Van de bijdrage van 5 euro krijgt u €2.50 terug bij aankoop van een papieren boek. U kunt het natuurlijk ook aanschaffen als e-book. Het aanschaffen van het boek is geheel vrijblijvend.

Aanmelden voor de eerste kennismakingsbijeenkomst is mogelijk door een e-mail te sturen naar contact@boshutmaashorst.nl of door te bellen met 0486-464646. Hartje Groen en de Boshut zijn te vinden midden in de Maashorst aan de Udensedreef 14 in Schaijk.