Beste Maashorstliefhebbers,

Eind 2015 zijn wij met een mooi en kansrijk initiatief gestart; de krant Meer Maashorst en de website www.meermaashorst.nl.

Met een enthousiast gezelschap en steun uit allerlei hoeken, zijn wij met ontzettend veel inspiratie, goede moed en natuurlijk heel veel zin begonnen met een krant die er in onze ogen gewoon móest komen. Met dank aan alle schrijvers, fotografen en officiële instanties voor hun inzet.

Een natuurgebied dat zo’n prominente rol in onze omgeving inneemt en dat omsloten wordt door vier krachtige gemeenten met ieder haar eigen kenmerken; met ondernemers, inwoners en ongelooflijk veel initiatieven die meer in ‘the picture’ komen en een prominentere rol gaan spelen bij velen; zowel binnen onze provinciale grenzen als ver daarbuiten: dit schreeuwde om een eigen krant.

Hoe verder
Er is niet voldoende draagvlak vanuit de officiële instanties om onze krant in print te blijven maken. We hebben wel een mooie basis om informatie over de Maashorst actueel te houden en het gebied steeds vollediger te kunnen presenteren.
Met www.meermaashorst.nl en app.meermaashorst.nl blijven we de Maashorst een warm hart toedragen. Wij horen het graag indien er interesse is om ons daarbij te helpen.

Bij interesse is er altijd de mogelijkheid dat we periodiek met een themakrant komen.

We hebben laten zien wat we kunnen, je weet ons te vinden.

Met een verbindende Maashorstgroet,
Team Meer Maashorst