MAASHORST – Ruim 1700 wandelaars deden zondagochtend en –middag mee aan de derde editie van Walking Event De Maashorst. Dit Walking Event De Maashorst wordt georganiseerd door Maashorst Events ism Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk, met ondersteuning van de Maashorst Betrokken Ondernemers.

Met ruim 1700 deelnemers is dit een prachtig evenement geweest. De organisatie is dan ook zeer tevreden, we danken dan ook iedereen voor hun deelname. Al voor 7:00 uur stonden de eerste wandellustigen bij Camping De Heische Tip in Zeeland klaar voor de start die eigenlijk pas om 08.00 uur gepland stond.

Wandelaars waren erg  te spreken over de prachtige routes door de natuur van De Maashorst. Deelnemers konden kiezen uit routes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Door het aantal deelnemers was het op de start/finish en de rustposten soms wat druk, maar iedereen was tevreden.

Het was  fantastisch weer en een enthousiaste club vrijwilligers hielp mee om deze dag goed te laten verlopen. Verschillende ondernemers in het gebied boden hun locatie aan als rustpunt. Het was gezellig bij ’t Sfeerhuys, Blauwrijk, De Buitenhorst en Ja, Zo Begrazing ’t Nabbegat. De mensen die van ver kwamen waren blij verrast over het aanbod van de vele streekproducten. Bij de finish was het een gezellige boel met muziek, zon en drankjes.