Maashorst Op Dié Fiets op zondag 28 augustus is een nieuw evenement uit de koker van Maashorst Events. In samenwerking met de Maashorst Betrokken Ondernemers organiseren zij deze bijzondere fietstocht. Het gaat bij deze fietstocht om het proeven, beleven en bewegen. De start is bij het zandsculpturenfestival  in Oss  of in Zeeland bij de Pannekoekenbakker aan de Udense weg tussen 9.30 en 12.00 uur. Er is een verrassende route uitgezet die voor alle leeftijden geschikt is.

De start in Oss is bij het zandsculpturenfestival. Er is een verrassende route uitgezet die voor alle leeftijden geschikt is. In Oss kunnen fietsers starten voor de routes van 50 en 40 kilometer. In Zeeland is de start voor de 30 en 50 kilometer. Het gaat bij Maashorst Op Dié Fiets om het proeven, beleven en bewegen.

Maashorst-events leidt de fietsers over niet gebruikelijke paden zoals door een koeienstal en een paardenstal, dwars door een weiland met koeien, door een wijngaard en tussen de zonnebloemen door. Onderweg zijn er veel mogelijkheden om te pauzeren en wat lekkers te eten en drinken zoals pannekoeken, kruidenthee’s en tapenades. Op de route komen deelnemers ook veel andere verrassingen tegen zoals een kudde schapen met de herder en zijn hond. En er is op verschillende plekken kunst te bewonderen of te luisteren naar muziek.

Aanmelden voor deze bijzondere en afwisselende fietstocht kan via de website www.maashorst-events.nl . Op de dag zelf kan inschrijven op het startpunt, bij het zandsculpturenfestival aan Oostwal in Oss of bij de Pannenkoekenbakker aan de Udenseweg in Zeeland.

 

Fietsen is bewegen, lekker buiten zijn en genieten. Beleven doet iedereen op een eigen wijze. Maashorstevents maakt dat beleven verrassend door de fietsers over niet gebruikelijke paden te leiden. Heeft u al eens ooit door een koeienstal gefietst, dwars door een weiland met koeien, door een wijngaard of tussen de zonnebloemen door? Onderweg valt er veel te proeven, zoals van pannekoeken, kruidenthee’s en tapenades. Op de fiets genieten van de natuur en het mooie landschap is het doel van deze tocht. Maar op de route komen deelnemers ook veel andere verrassingen tegen. Zoals bijvoorbeeld een kudde schapen met z’n herder. Even afstappen om te kijken naar de kunst van het schapen drijven!

Op de route zorgen veel ondernemers er voor dat het de fietsers aan niks ontbreekt. Op verschillende plaatsen is het mogelijk om even uit te blazen op een terras, een bedrijf te bezichtigen, kunst te bewonderen of te luisteren naar muziek.

De organisatie verloot een aantal mooie prijzen onder de inschrijvers, zoals vrijkaarten voor dierentuin Zie Zoo in Volkel, een lamsvleespakket van Jazo Begrazing, een welnessarrangement (t.w.v. €150,00) voor Sana De Buitenhorst, een kookworkshop bij de Uitstapjesspecialist, een pakket Maashorstbier van Brouwerij Oijen, een arrangement van Bike Adventure en van De Mastworp,  een tennisclinic, of kortingsbon voor Vakantiepark Zevenbergen, vogelhuisjes van IBN, Een voucher voor twee maal een bosavontuur of voor een Bijzondere Aandacht Avond bij Helma van de Rakt, een bierpakket van Brabantse Hoeve, een Hullie kinderfeestje ter waarde van € 100,- . Koffie met taart bij de Nistel voor twee personen, een cadeaubon van 10 euro het Bomenpark, een dagje weg met de volkswagencamper met 1 overnachting op De Pier ter waarde van 150,00 euro. Een cadeaubon ter waarde van 25 euro voor Van Mook bakker.

De dag kan begonnen  of afgesloten worden met een bezoek aan het  zandsculpturenfestival aan de Oostwal in Oss.

Vragen over Maashorst Op Dié Fiets of over Maashorst Events?

Thea van Leeuwen,  06-28883138