MAASHORST – Er is nog een derde startlocatie bij gekomen voor Maashorst Op Díe Fiets op zondag 28 augustus. In Herpen bij het Voorhuis kunnen deelnemers uit bijvoorbeeld Berghem, Herpen en Schaijk zich inschrijven en starten. Dat is een mogelijkheid voor alleen fietsers, want er is geen parkeergelegenheid.

De organisatie Maashorst Events voor de fietstocht Maashorst Op Dié Fiets heeft ook een opstapplaats aan Oostwal in Oss bij het zandsculpturenfestival en in Zeeland bij de Pannenkoekenbakker aan de Udenseweg. Opstappen kan tussen 9.30 uur en 12.00 uur.

In Oss kunnen fietsers starten voor de routes van 50 en 40 kilometer. In Zeeland is de start voor de 30 en 50 kilometer en in Herpen voor de 30, 40 én 50 kilometer. Het gaat bij Maashorst Op Dié Fiets om het proeven, beleven en bewegen. De route zit vol verrassingen.

Boek nu snel je deelname voor Op díe Fiets en krijg een euro korting. Aanmelden voor deze bijzondere en afwisselende fietstocht kan via de website www.maashorst-events.nl .