Op 11 mei hebben we voor de eerste keer een vroege netwerkavond met fietstocht georganiseerd.
Onze leden Diny de Groot en Chris de Bruin hadden samen een tocht richting de Tongelaar uitgezet. Jammer genoeg kon Diny er op het laatste moment zelf niet bijzijn. Wel had ze de tocht helemaal gedocumenteerd met Natuur en cultuur achtergronden. Complimenten. Chris wist onderweg veel bijzondere wetenswaardigheden.

Kortom een leerzame avond. Teruggekomen op de camping wachtte ons een goedgevulde koelkast met gezellige drankjes en zijn vrouw Marij had gezorgd voor bijbehorende knabbels. Na een uitgebreide rondleiding op de knusse camping begreep iedereen wel waarom de gasten van Chris en Marij jaarlijks terugkeren. Complimenten voor het mooi verzorgde bedrijf waar veel aandacht voor detail is.

Na een gezellige nazit ging iedereen met tegenzin naar huis.